Programul de afilieri reprezinta o modalitate de a face bani deoarece doar prin indrumarea unor persoane pe paginile online ale companiilor care au program de afiliere si prin acceptarea cerintelor acestora se poate castiga cate un comision/client nou.

Afiliatul este persoana care promoveaza bunuri sau servicii in scopul promovarii companiilor online, toate acestea in schimbul unui comision pentru directionarea de clienti.
Pentru a reusi,afliatul poate publica reclame sau link-uri care ii duc pe vizitatori pe site-ul companiilor respective.In cazul in care vizitatorul satisface cerintele site-ului care urmeaza a fi promovat..afiliatul primeste in sfarsit comisionul despre care am vorbit la inceput.

De ce apeleaza companiile din mediul online si nu numai la programe de afiliere? Pentru ca au nevoie de clienti noi, si din fericire sunt disponibili sa plateasca frumusel pentru asta. Aduceti clienti noi, faceti bani. E simplu.

Avantajele afiliatului
*este un proprietar de site
*prin programul de afiliere poate obtine un venit full-time

Exemplu:
In prezent,aukro desfasoara un program de afiliere cu urmatoarele clauze:
-cei care au site-uri sa posteze un banner furnizat de aukro(site-ul trebuie aprobat de aukro)
-noii vizitatori sa se inregistreze pe aukro; confirmarea inregistrarii se face abia dupa ce primesc codul la domiciliu cu ajutorul caruia se atesta inregistrarea
-vizitatorii aduc afiliatului 10 RON pentru fiecare cont deschis pe aukro (prin banner-ul afisat pe pagina )

3 comentarii:

Cya spunea...

Imi place blogul tau ca nu are reclame si ca incerci sa educi in spirit anteprenorial.
Ce nu inteleg eu din programul asta de afiliere de la Aukro este: cum naiba poti stii cu siguranta cine intra in sistem Aukro avandu-te ca referal?Tu poate le dai 100 de noi abonati intr-o saptamana, cum poti verifica acest lucru?Cei de la Aukro pot sa zica "Domne, nu s-a inscris nimeni pana acum de pe linia dumnitale.Good luck next time", dar intre timp sa se fi intamplat exact contrariul, gara sa ai macar habar de asta.

Constantin spunea...

Corect, nu poti sa stii sigur cati se inscriu de pe site-ul tau. Pot sa vad cati au dat click pe banner-ul de pe blog-ul meu dar nu pot sa stiu daca s-au inregistrat pana la capat(cei de la aukro pot sa zica ca nu s-au inregistrat). Oricum Aukro sunt neseriosi. Si-au facut cativa cont dand click pe banner-ul de pe blogul asta si inca nu au primit codul acasa. Aukro trebuie sa trimita un cod acasa pentru a le confirma adresa. Au trecut cateva saptamani bune, desi ei zic ca in maxim 10 zile primesc acel cod.Daca nu introduc acel cod in contul lor aukro eu nu primesc niciun ban.
Nu am publicitate inca. O sa bag adsense pe blog. Google nu tapeste ca aukro.

Andreea spunea...

"Detii un site/ blog activ? Castiga bani cu Rentrop si Straton prin Programul de Marketing afiliat! Care sunt beneficiile tale?
- Pentru fiecare produs comandat din site-ul tau, castigi 10% din valoarea sa!
- La primii 200 RON pe care ii castigi, primesti un bonus de 100 RON.
- Excelenta produselor noastre iti garanteaza succesul! Pentru ca am fost, suntem si vom fi Numarul 1 pe piata produselor de Afaceri, Management, Contabilitate, Fiscalitate, Legislatia muncii.
- Promovezi ce produse consideri tu ca iti vor aduce mai multi bani.
- Cost 0: promovezi un produs existent, pentru care nu ai cheltuit nimic. In plus, inscrierea in sistemul de afiliere este gratuita!
- In contul tau, urmaresti oricand in timp real evolutia vizualizarilor, a clicurilor si a comenzilor venite pe site-ul/site-urile tale! Astfel, poti optimiza in permanenta relatia dintre continutul site-ului tau si reclama selectata, pentru a vinde cat mai bine si pentru a incasa cat mai multi bani la sfarsit de luna!
Spune “Da” unei afaceri Simple si unui partener de Incredere! Spune “Da” Castigului tau! Inscrie-te gratuit in http://www.affiliate.rs.ro"

Trimiteți un comentariu