De mici ni s-a spus sa mergem la scoala, sa invatam mult pentru ca doar asa avem sanse sa reusim in viata. Corect, dar acumuland cunostiinte de-a lungul vietii, tindem sa ne angajam. Lucrand 8 ore pe zi sau mai mult, mai avem timp sa intreprindem ceva?

Dar revin, de ce sa intreprindem? De ce sa facem singuri ceva? E mult mai greu decat a lucra pentru altcineva. E o provocare, apar multe riscuri, de ce ne-am apuca sa intreprindem ceva?

Pentru ca avem doar o viata de trait. De ce nu ne-am apuca de o afacere? Nu conteaza ce, dar sa facem ceva. Ce vrem noi. De ce majoritatea oamenilor nu fac asta? Probabil ca le e frica, si au motive intemeiate pentru a le fi teama. Daca nu reusesc? daca isi creaza datorii pe care nu le pot achita. E mai simplu sa se angajeze, decat sa intreprinda ceva. E mai simplu sa fie dati afara si sa-si caute un loc nou de munca decat sa dea faliment si sa o ia de la inceput.

Dar cum intreprindem ceva? Nu trebuie sa ne gandim la ceva grandios pentru inceput. O casa se cladeste de la prima caramida. Dar putem sa intreprindem fara sa avem caramizi? Da, nu toti trebuie sa construim case. Cel mai bine e sa pornim la drum cu resurse putine.

Dar oare pot sa intreprind ceva cu un simplu blog? DA, se poate intreprinde doar cu un simplu blog. Pot sa stau in fata calculatorului si sa intreprind ceva. Eu sunt responsabil de succesul sau esecul blog-ului. Poate o sa fac profit cu mica mea intreprindere(blog) sau poate o sa dau faliment. Nu conteaza, nu am ce pierde, asta e partea frumoasa. Timpul alocat intreprinderii dvs nu e timp pierdut, aveti doar de castigat din asta.
Cred ca e datoria noastra, dupa atatia ani de munca sau chiar neavand experienta, sa intreprindem ceva. Un blog e simplu de creat. Am facut un tutorial aici cum sa-mi fac blog?

Sfatul meu, treceti la treaba si intreprindeti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu