In ziua de azi e foarte usor sa faci un blog. Dar de ce sa va faceti blog? Da, se pot face bani dintr-un simplu blog, dar sa nu credeti ca banii se fac din 3 click-uri asa cum faceti un blog.
Pentru inceput, sa vedem cat de simplu e sa faceti un blog.
Am facut un tutorial pentru asta, o sa va descriu exact ce trebuie sa faceti.

1. Intrati pe blogger si va logati cu datele din contul de google(gmail,google calendar,etc)
2. Click pe 'Creati un blog'
3. Alegeti un nume pentru noul dvs blog, verificati disponibiliatatea acestuia si introduceti cuvintele acelea de verificare. Click pe continuati, va alegeti un sablon si gata, blogul este creat.

A fost simplu, doar cateva click-uri si blogul e creat. Dar acum urmeaza partea grea.
Pentru a putea face bani din asa ceva, trebuie sa va alocati timp, partea frumoasa e ca sunteti stapan pe timpul dvs. Nimeni nu va preseaza, odata cu primul dvs blog deja va transformati intr-un intreprinzator, incercati sa intreprindeti ceva cu acest blog.

Deci, concret, ce trebuie sa faceti in continuare? Asta doar dvs stiti. Va alegeti despre ce sa scrieti, posibilitatiile sunt nelimitate: il puteti injura pe basescu sau il puteti zeifica. Ideea e ca trebuie sa atrageti cat mai multi vizitatori catre blogul dvs.

Eu nu sunt nici primul, nici ultimul care scrie despre cum se pot face bani online. Dar daca ne gandim logic, cei care au multi vizitatori pe site-urile lor, nu se pot ocupa de toti vizitatorii pe care ii au. Unii au nevoie de ajutor, au probleme cand aplica un tutorial,si avand atat de multi vizitatori, nu le pot face fata. Dar daca sunteti la inceput, puteti profita de asta. Oferiti-le ajutor celor care nu se descurca si o sa tina minte, o sa revina pe blogul dvs.

Dupa ce ati facut blogul, trebuie sa-l configurati. Aici invatati cum configurare blog

3 comentarii:

Liviu spunea...

Eu unul nu sunt fan blogger, ci WordPress. Am sa-ti prezint aici cum trebuie sa pocedezi daca vrei sa alegi wordpress. Am gasit un site tare dragut care iti ofera posibilitatea de blogging si nu numai.

Poti face publicitate(de aici vin banii), ai acces la statistici si , mai ales, are niste teme FERMECATOARE! Ajungi sa inebunesti la un moment dat, asa ca si mine, acum. :)

1. Intra pe www.iceblogger.com
2. Click pe "Inregistreaza-te". Completeaza formularul.
3. Pe e-mail primesti datele de autentificare (in cazul in care nu le retii).
4. Depinde de tine acum, caci a venit vremea sa introduci articole :P.

Deci, brusc puteti detine un blog, ca sa vedeti tehnica din ziua de astazi ce poate face...
Succes!

WinBlog spunea...

Adauga si winblog.ro in lista de platforme de gazduire. E gratuit, e romanesc si ofera multe chestii cool cum ar fi domenii multiple, teme, concursuri si premii.

Blog Gratuit spunea...

Fa-ti un blog gratuit pe repetent.ro !

Trimiteți un comentariu