Incepe sa licitezi

Vinde si cumpara pe site-urile de licitatii din Romania si din intreaga lume.

A dat criza peste romani si ne-am crizat cu totii. Ce sa facem?

In vremuri de criza, cand nu sunt bani, oamenii tind sa-si vanda din lucruri pentru a supravietui.
Avand in vedere ca puterea de cumparare nu este mare, o sa vanda ieftin iar dvs. puteti profita de asta, cumparand la un pret avantajos.

Odata cu intrarea in UE avem mai multe beneficii, unul major este ca nu mai platim vama la produsele cumparate din Uniunea Europeana.
Asta inseamna ca pot intra pe ebay.co.uk , pe ebay.de, ebay.fr si pot cumpara linistit, fara sa mai platesc vama. Doar transportul trebuie platit, dar avand in vedere preturile de acolo, sunt sanse mari ca per total (incluzand transportul in pretul produsului) sa fie mai avantajos sa cumparati de acolo decat din tara noastra.

Acum sa vedem care sunt beneficiile/dezavantajele site-urilor de licitatii din UE si din Romania

Licitatii in UE

+ preturi mai mici
+ calitatea produselor (nu toate)
+ produsele pot ajunge uneori mai repede decat in tara, dar contra unui pret mai mare
+ plata instant prin paypal
+ multi useri de pe ebay prefera plati prin paypal.pt a deveni membru verificat paypal o sa vi se retraga o sa suma mica de bani de pe cardul dvs(o sa vi se returneze dupa aceea) si o sa apara un cod in dreptul tranzactiei, introducand acel cod in paypal, o sa deveniti membru verificat.

- trebuie sa platiti totul anticipat (produsul, transportul si eventual asigurarea )
- cost mai mare al transportului fata de Romania
- contra unui pret mediu,produsele ajung tarziu


Licitatii in Romania

+ puteti plati ramburs (cand primiti produsul)
+ puteti verifica coletul inainte de a-l plati
+ coletul il primiti a 2-a zi daca optati pt serviciu de curierat rapid sau in 3 zile prin posta
+ costuri reduse de transport si
+ daca sunteti din aceeasi localitate cu vanzatorul, puteti sa va intalniti intr-o locatie aleasa, fara a mai plati transportul
+in Romania ca sa deveniti membru verificat pe site-urile de licitatii va trebui sa primiti un cod la adresa furnizata de dvs in site-ul de licitatii. Dupa ce primiti codul acasa, o sa deveniti membru verificat si ceilalti parteneri de licitatii o sa aiba mai multe incredere in dvs.

-

In momentul actual site-urile de licitatii din Romania ofera conditii foarte avantajoase. Va recomand ca inainte de a cumpara produse din UE sa va deschideti un cont pe un site din tara. Va recomand site-ul de mai jos, inregistrarea este gratuita. Puteti da click pe banner pentru a va inregistra.
Aukro tocmai a lansat un program de afiliere. Daca aduceti clienti noi care sa se inregistreze dand click pe un banner de pe site-ul dvs castigati 10 RON. Pentru a participa la acest program de afiliere trebuie sa fiti membru Aukro, nu sunteti? Dati click pe bannerul de mai jos! Multumesc.

Aukro.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu